In Marketing, Van onze partners3 januari 20233 Minuten

Uitgelicht: webshop platform keuzes

Ben jij eigenaar van een webshop in Zeeland? Wanneer je weet waar je mee bezig bent, kan je bedrijf erg […]

Webshop

Ben jij eigenaar van een webshop in Zeeland? Wanneer je weet waar je mee bezig bent, kan je bedrijf erg winstgevend zijn. Echter zijn er allerlei verschillende soorten keuzes die je moet maken om ervoor te zorgen dat je webshop gezond is en blijft. Een van deze keuzes is voor welk webshop platform je kiest. In deze blog vertellen we je meer over de verschillende webshop platform keuzes. Op deze manier selecteer je een webshop platform die aan al jouw wensen voldoet.

Magento
De eerste webshop platform keuze is Magento. Dit krachtige platform biedt zowel open source als betaalde versies met vele functies en beheeropties. Met het gratis Enterprise-pakket kun je een winkel maken die geoptimaliseerd is voor SEO en de meeste bestaande e-commerce sites. Maar met het betaalde pakket krijg je toegang tot functies als organisatiemanagement, mobiele integratie en geavanceerde marketingopties. Vergeet hierbij echter niet om goede magento hosting te krijgen. Op deze manier haal je werkelijk alles uit dit platform.

Shopify
Een andere webshop platform keuze is Shopify. Dit krachtige e-commerce platform biedt geavanceerde e-commerce opties, waarmee je winkel volledig kan worden aangepast. De websitebouwer maakt het mogelijk om producten moeiteloos toe te voegen, pagina’s aan te passen en een krachtige betalingsverwerking in te stellen. Shopify biedt ook veel klantrelatie opties aan, zoals het versturen van nieuwsbrieven en het analyseren van een klantenonderzoek. Het is niet voor niets dat dit platform een populaire keuze is.

Woocommerce
Tot slot is er Woocommerce, het meest flexibele e-commerce platform van dit moment. Dit is een open source plugin die je kan toevoegen aan een WordPress-pagina. Het stelt je in staat om allerlei producten te verkopen, wat het ideaal maakt voor mensen die veel verschillende producten verkopen. Het platform heeft ook veel krachtige marketingmogelijkheden, waarmee je de zichtbaarheid van je winkel kan vergroten met behulp van zoekmachineoptimalisatie en social media.

Al met al zijn er veel webshop platform keuzes waar je uit kan kiezen in Zeeland. Magento, Shopify en Woocommerce zijn de meest populaire opties. Als je goed naar jouw bedrijf kijkt en besluit welk platform het beste bij je past, ben je al een heel eind op weg om succes te behalen.

Dit bericht delen