In Podcast, Van onze partners6 januari 20231 Minuten

Podcastserie “Nu even Zakelijk” – ‘Saai?’ Soms precies wat je nodig hebt

We zijn geneigd om te klappen voor actie, voor zichtbaarheid. Maar wat als we het beleid, het beleid laten? Soms […]

Podcast

We zijn geneigd om te klappen voor actie, voor zichtbaarheid. Maar wat als we het beleid, het beleid laten? Soms verdient afwachten applaus. Wat levert het jou, ondernemer, op als je even stilstaat en tijd neemt voor reflectie? Laat je gedachten eens gaan over de volgende stelling: “Creativiteit past niet in een productiviteitssysteem.” In de laatste uitzending van de podcastserie “Nu even Zakelijk” over ProductiviTIJD, hoor je hoe Mira Sollie daar over denkt.

Mira laat zich interviewen door Joke Bouwmeester. Ze nemen rustig de tijd. In elke uitzending van “Nu even Zakelijk”, staan vragen van ondernemers uit Mira’s adviespraktijk Mira Sollie | Orde in Zaken, centraal. De toon is luchtig en zonder oordeel. Herken jezelf in de ervaringen van collega-ondernemers en doe je voordeel met haar tips.

Tot slot: soms is even afwachten zo gek nog niet. Het klinkt misschien saai…maar van tijd tot tijd is ‘saai’ ook juist wat jij nodig hebt om complexe vraagstukken in jouw organisatie op te lossen. Mira helpt je graag om nieuwe mogelijkheden te zien.

Meer weten over productiviteit? Luister hier naar Mira’s podcast.

Dit bericht delen