business bytes zb podcast
In Podcast21 oktober 20222 Minuten

Ondernemerspodcast Business Bytes

Zeeland Business lanceert de Business Bytes Podcastreeks!
Nieuw! De Zeeland Business podcastreeks “Business Bytes”. Deze maand zijn wij met de podcastreeks “Business Bytes” gestart, welke opgenomen worden vanuit onze eigen livestream- en podcast studio in Goes.

Iedere podcast zal bestaan uit interviews van ongeveer 10 à 25 minuten, waarbij onze talkshowhost in gesprek zal gaan met meerdere Zeeuwse experts over interessante onderwerpen uit de zakelijke markt. Deze podcasts zijn kosteloos te beluisteren en worden via onze website, socials, nieuwsbrief en Spotify aangeboden aan geheel ondernemend Zeeland.

In de podcasts bespreken wij op een inspirerende manier, interessante en leuke onderwerpen waar Zeeuwse bedrijven dagelijks mee te maken krijgen. Denk hierbij aan bedrijfs- en persoonlijke ontwikkeling, maatschappelijke thema’s, marketing, de Zeeuwse economie en personeelswerving.

Mira Sollie van Orde in Zaken en Joke Bouwmeester bespreken tijdens de eerste podcastreeks onderwerpen als tijd, productiviteit en vitaliteit:
Jij wordt geleefd, je mailbox loopt over, je komt tijd te kort. In de eerste Business Bytes podcasts “Nu even Zakelijk”, inspireert Mira Sollie, Zeeuwse ondernemers, directeuren en managers over tijd, productiviteit en vitaliteit. Herken jezelf in de ervaringen van collega-ondernemers. Leer van de tips en blijf met minder moeite en meer plezier aan de slag.

Luister nu de Business Bytes podcasts over het onderwerp tijd (deel 1 en 2):

Meewerken aan de Ondernemerspodcast Business Bytes?
Heb jij interesse om aan te schuiven als expert tijdens de opnames van deze of een van de andere podcasts? Vraag gerust naar de mogelijkheden tot deelname. Stuur even een bericht naar tim@zeelandbusiness.nl.

Dit bericht delen