logo van lanschot

Zeeuws Familiebedrijf van het jaar 2023

Zeeuws Familiebedrijf van het jaar

Datum11-05-2023


Dit event wordt georganiseerd in samenwerking met deze partijen:

Meer informatie over dit event

Bekijk hier het programma

18.45 Inloop
19:30 Opening
19:45 Keynote speaker
20:00 Introductie jury 
20:10 Keynote speaker 
20:25 Introductie en interview drie finalisten
20:55 Bekendmaking punten van jury
21:00 Keynote speaker
21:15 Bekendmaking publieksstemmen en winnaar
21:30 Afronding programma, start netwerkborrel
22:30 Einde event

Het is mogelijk om voor het officiële avondprogramma deel te nemen aan het voorprogramma. Martha Berent-Braun zal het voorprogramma verzorgen, daarnaast zal er worden voorzien in hapjes en drankjes. Het voorprogramma zal plaatsvinden van 17:00 tot 18:30.

Marta Berent-Braun, Van Lanschot Kempen hoogleraar Familiebedrijven en Eigendomsdynamiek

Prof. dr. Marta Berent-Braun is Van Lanschot Kempen hoogleraar Familiebedrijven en Eigendomsdynamiek bij het Center for Entrepreneurship, Governance & Stewardship, Nyenrode Business Universiteit. Haar huidige onderzoek omvat onderwerpen als eigendomsdynamiek, governance, (duurzaam) ondernemerschap, bedrijfsoverdracht, marketing en innovatie in particuliere (familie)bedrijven. Marta is Academisch Directeur van het BScBA-programma, lid van de toetscommissie en lid van de Assurance of Learning-commissie.

Over de Leerstoel Familiebedrijven en Eigendomsdynamiek

Vorig jaar ondertekenden Van Lanschot Kempen en Nyenrode Business Universiteit een samenwerkingsverband waarmee de Leerstoel Familiebedrijven en Eigendomsdynamiek is geïntroduceerd. Van Lanschot Kempen sponsort deze leerstoel aan Nyenrode Business Universiteit de komende jaren, waarbij Prof. dr. Marta Berent-Braun aangesteld is als hoogleraar Familiebedrijven en Eigendomsdynamiek. Belangrijke onderwerpen waar in deze leerstoel aandacht aan wordt besteed, zijn de motieven, percepties en het gedrag van de eigenaren in familiebedrijven met meerdere eigenaren. Het doel is om kennis te vergaren over hoe deze dynamiek tussen de eigenaren tot stand komt, hoe het op een duurzame manier ontwikkeld kan worden en hoe deze dynamiek invloed heeft niet alleen op het bedrijf zelf, maar ook op de samenleving.

Nomineer hier het bedrijf waarvan u denkt dat het het Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar 2023 is.

Eerdere winnaars Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar Award

Terug naar recaps