In Finance, Sales & Groei, Tech19 januari 20212 Minuten

MediaMarkt bedient zakelijke klant

Een professionele koffiehoek in je bedrijf of een hospitality-tv in de lobby? Sinds kort kun je hiervoor als ondernemer ook […]

Een professionele koffiehoek in je bedrijf of een hospitality-tv in de lobby? Sinds kort kun je hiervoor als ondernemer ook terecht bij MediaMarkt Middelburg. “De zakelijke markt biedt volop kansen om te vernieuwen en te groeien.”

De nieuwe focus op de zakelijke markt past in de visie van MediaMarkt, zegt winkeldirecteur Dennis de la Cour. “De drie pijlers van MediaMarkt zijn: snelheid, kwaliteit en groei. Kwaliteit vind je in alle grote merken die wij voor de zakelijke markt in huis hebben en in een eigen accountmanager, speciaal voor de zakelijke klant. Snelheid: wij zijn flexibel en kunnen snel leveren. En groei: die zien wij in het MKB.”

MediaMarkt leverde al incidenteel aan ondernemers, maar nu gaat de vestiging in Middelburg er serieus mee aan de slag, zegt accountmanager zakelijke markt Roger Heersma. “Een grote markt in Zeeland is het toerisme: hotels, vakantieparken en campings kunnen wij bedienen met waterkokers, tv’s, extra grote wasmachines, noem maar op. Wij zijn één aanbieder voor het hele pakket.” Als extra service kan MediaMarkt ondernemers helpen bij het afsluiten van abonnementen voor telefoon, internet en tv en bij de beveiliging van telefoon- en computersystemen.

Een andere doelgroep is de thuiswerkers. “Door de coronamaatregelen laten veel bedrijven hun personeel thuiswerken. Daarvoor hebben wij professionele printers, monitoren, webcams en ergonomische producten, ook van merken die je normaal niet in de winkel vindt.” Daarnaast levert MediaMarkt onder meer aan de maritieme sector, zorginstellingen en het onderwijs. “Van bakker tot multinational: iedereen kan hier binnenlopen. We hebben een deel van de winkel speciaal ingericht om de zakelijke klant te ontvangen. Daarnaast kun je natuurlijk digitaal bestellen of contact opnemen met ons callcenter.” Zakelijke klanten krijgen bovendien minimaal twee jaar garantie op hun aankopen en de mogelijkheid tot uitgesteld betalen.


Media Markt Middelburg
www.mediamarkt.nl
0118 – 607 050

Redactie: Liesbet Mallekoote
Fotografie: Linda Hemmes
Dennis de la Cour (links) en Roger Heersma (rechts) in het zakelijke deel van MediaMarkt
Bron: Zeeland Business magazine 4 – 2020

 

Dit bericht delen