Waldy van de Walle

Waldy van de Walle

Waldy is sinds 2012 partner van Claassen, Moolenbeek en Partners. Vanuit onze kantoren in Hulst en Breda ondersteunen we al onze klanten en relaties in de regio’s Zeeland en West-Brabant heel graag bij het realiseren van hun ambities. Met een groeiend team van mensen dat deskundigheid, vaardigheden en veel ervaring koppelt aan ambitie, drive en een frisse blik, gaan we voor een optimaal bedrijfskundig en financieel advies voor alle gebieden van jouw bedrijfsvoering. Dit vanuit een bedrijfskundige visie en vooral een persoonlijke maatwerkbenadering.

Strategisch bedrijfsadvies
Het formuleren van een succesvolle strategie en het opstellen van een goed ondernemingsplan is vaak niet eenvoudig. In de begeleiding van ondernemers hanteren wij een duidelijk stappenplan waardoor binnen een acceptabele tijd een heldere strategie wordt opgesteld met concrete acties om de onderneming naar een hoger niveau te tillen.

Financieel bedrijfsadvies
Om toekomstplannen en ambities te verwezenlijken is investeren een must. Iedere fase die een onderneming doorloopt vraagt om een ander type investering. Investeringen kunnen soms uit eigen middelen betaald worden, maar vaak is een financiering onmisbaar. Welke financieringen en combinaties zijn nodig om jouw strategische doelen te bereiken? Wij helpen graag bij de begeleiding van het proces, gesprekken met verschillende soorten financiers en het maken van de juiste keuzes.

Advies bedrijfsoverdracht (en bedrijfswaardering)
Kenmerkend voor goede ondernemers is dat zij steeds nieuwe kansen zien en daar bij voorkeur zo snel mogelijk naar handelen. Om kansen te kunnen verzilveren is het soms nodig om een ander bedrijf te kopen of juist de strategische keuze te maken om het eigen bedrijf te verkopen. De aan- en verkoop van een bedrijf is een complex en veelomvattend proces. Het zorgvuldig doorlopen van alle noodzakelijke stappen om tot de juiste en meest succesvolle beslissingen te komen is daarbij van groot belang. Wij ondersteunen je hier graag bij!

Logo Claassen, Moolenbeek & Partners
Terug naar leden