Karin Bustraan

Karin Bustraan

Professional Organizing voor Business

Als Professional Organizer begeleid en ondersteun ik ondernemers, leidinggevenden en werknemers om zichzelf, en hun werk te organiseren. Ik help bij het analyseren van knelpunten en het (h)erkennen van patronen. Samen met het inzetten van structuur als krachtig hulpmiddel vormt dit de basis voor een systematisch veranderen naar effectief gedrag. Je wordt uitgenodigd nieuwe gewoontes te ontwikkelen die bij je passen en daardoor blijvend van aard zijn.

Humanity in Business zet haar expertise ook in op het gebied van praktisch leiderschap: hoe organiseer je en pas je leiding geven praktisch toe?

Rust en ruimte in je hoofd

Wil jij helderheid en structuur in je werk, en daardoor meer rust en ruimte in je hoofd? Samen zorgen we ervoor dat zaken en vraagstukken voor jou weer helder worden. Door inzicht te krijgen in je gedrag, overzicht te creëren en te leren hoe je structuur als hulpmiddel kunt inzetten, zorg je ervoor dat de basis op orde is. Door bewust te kiezen neem je regie over je leven en je werk. Er ontstaat als vanzelf meer creativiteit, helderheid en productiviteit.

Humanity in Business

Bij Humanity in Business ligt de focus op de mens binnen een zakelijk kader. Ik geloof dat de juiste balans tussen mens en organisatie leidt tot optimaal resultaat.

Humanity in Business verheldert onduidelijke visies of situaties door structuur en verbeteringen aan te brengen in denkpatronen en gedrag en dat te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Ervaringsleren is een krachtige manier van veranderen. Het gaat om bewustwording. Waarom doe je wat je doet?

De dienstverlening is constructief en kenmerkt zicht door helderheid en zorgvuldigheid.

logo Humanity in Business
Terug naar leden