nxt gen 2023

NXT-GEN 2023

Datum03-10-2023


Het NXT-GEN event dit jaar weer terug!

Na twee succesvolle edities in 2019 en 2022 met keynotes van Tony Chocolonely, Too Good To Go, en United Wardrobe (Vinted), organiseren we ook dit jaar weer een NXT-GEN event op dinsdag 3 oktober. Het event bestaat uit meerdere inspirerende sprekers over actuele onderwerpen, waarmee het thema ‘NXT-GEN ondernemen’ van meerdere kanten wordt belicht. Tijdens het NXT-GEN event word je geïnspireerd over hoe je mee kunt ontwikkelen in een constant veranderende wereld en daarmee inspeelt op de behoeften van een nieuwe generatie bedrijven, ondernemers, medewerkers en zakelijk professionals.

Inspiratie, innovatie en toekomstgericht

Tijdens het NXT-GEN event kun jij samen met andere (nieuwe generatie) ondernemers, managers of (zelfstandig) professionals inspiratie en nieuwe inzichten opdoen over groei en ontwikkelingen.

Je ontdekt de visie van een nieuwe generatie ondernemers en medewerkers en wat hen beweegt en motiveert. We beloven je nieuwe inzichten die je kunnen helpen om nieuwe stappen te zetten. Daarnaast is het NXT-GEN event dé ideale gelegenheid om te netwerken met andere ondernemers, managers en professionals.

Sfeerimpressie van dit afgelopen event

Terug naar ZB netwerkevents

Meer informatie over dit event

De wereld is continu in beweging en sinds Corona en meerdere opeenvolgende crisissen, nu meer dan ooit. Wat een aantal jaren geleden als heel normaal werd beschouwd, is nu vaak achterhaald. 

Ontwikkelingen gaan snel en hier moet je als bedrijf snel op in kunnen spelen. 

Door al deze ontwikkelingen verandert ook de algehele visie van een nieuwe generatie consumenten en ondernemers. Meer dan ooit kiest een consument een bedrijf wat verder kijkt dan alleen een winstoogmerk. Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap worden hierin bijvoorbeeld steeds belangrijker, in hun keuze voor een specifiek product of dienst. 

Maar hoe zorg je er nou voor dat je actueel blijft en op welke manier spelen bedrijven in op een constant veranderende vraag van hun doelgroep en nieuwe generaties? 

De grootste merken ter wereld zijn dit geworden en gebleven, door zich constant aan te passen aan de behoeften van hun doelgroep en aan maatschappelijke veranderingen en opvattingen. Je moet dus als bedrijf altijd door ontwikkelen. Stilstaan is achteruitgang. 

Tijdens het NXT-GEN event komen bedrijven aan het woord, die dit met veel succes hebben geïmplementeerd en er zijn sprekers aan het woord die ondernemers verder helpen met groei en ontwikkeling.

Daarnaast mag er ook gerust gelachen worden en hebben we hiervoor ook een leuke comedian in petto!

Dit evenement wordt je aangeboden door Zeeland Business, Schipper Accountants, Rabobank en wordt mede mogelijk gemaakt door KPN en TMC Wonen.

Wil jij op de hoogte blijven van het event, meld je hier aan en we sturen je een berichtje bij de aankondiging van de eerste sprekers

Interesseformulier

    ik wil ook kosteloos en maximaal twee keer per maand de Zeeland Business nieuwsbrief ontvangen. Iedere nieuwsbrief staat vol met kennis, inspiratie, ontwikkelingen en ondernemersverhalen uit de Zeeuwse zakelijke markt.