In Events, Start-ups5 januari 20232 Minuten

Starter of ZZP’er? Meld je aan voor de Zeeuwse Ondernemersdag

Op dinsdag 7 maart wordt het kennis-, inspiratie- en netwerkevent voor alle starters, ZZP’ers en small business ondernemers georganiseerd. Mogelijk […]

Zeeuwse Ondernemersdag

Op dinsdag 7 maart wordt het kennis-, inspiratie- en netwerkevent voor alle starters, ZZP’ers en small business ondernemers georganiseerd. Mogelijk gemaakt door de Bevelandse gemeenten, Interpolis en Zeeland Business.

Je oriënteren, je ideeën delen, je plannen toetsen, antwoord op je vragen krijgen en tips en adviezen ontvangen van ervaren ondernemers. Voor al deze dingen kun je terecht bij de Zeeuwse ondernemersdag. Met allerlei enthousiaste ondernemers uit jouw regio. Ga netwerken, bezoek de markt en laat je inspireren tijdens de speed meet-ups, seminars en workshops.

De Zeeuwse Ondernemersdag is mede mogelijk gemaakt door Zeeland Business. De Gemeente Goes, Gemeente Kapelle, Gemeente Borsele, Gemeente Reimerswaal en de Gemeente Noord-Beveland zijn hoofdpartner van de Zeeuwse Ondernemersdag. Zij staan gezamenlijk bij een stand met informatie over diverse regionale economische ontwikkelingen en lokale mogelijkheden voor bijvoorbeeld huisvesting.
Ook Interpolis is hoofdpartner en helpt starters graag een vliegende start te maken tegen zo min mogelijk risico’s. Heb jij bijvoorbeeld al gedacht aan een arbeidsongeschiktheidsverzekering? 

Tijdens deze Ondernemersdag kunnen alle starters, zzp’ers en ondernemers zich oriënteren, ideeën delen en hun plannen laten toetsen. Ook zullen er tientallen ervaren ondernemers aanwezig zijn waar (startende) ondernemers vragen kunnen stellen en tips en adviezen van kunnen krijgen.
 

Waarom een Ondernemersdag? 

Uit onderzoek blijkt dat veel startende ondernemers of ZZP’ers na enkele jaren hun bedrijfsactiviteiten alweer staken. Het ontbreken van de juiste kennis en advies ligt hier vaak aan ten grondslag.
De Zeeuwse Ondernemersdag biedt een avond vol met kennis, inspiratie, ondernemersverhalen en netwerkmogelijkheden zodat je als starter goed op weg geholpen wordt met raad en daad. En dit alles binnen iedere fase van het jonge ondernemerschap.
 
De Ondernemersdag is ook ingericht voor alle ZZP’ers en eigenaren van een kleine onderneming die al langer bestaan. Wellicht loopt je als ondernemer weer tegen nieuwe vragen aan. Ook dan is de Ondernemersdag meer dan geschikt om te bezoeken.

Wil jij een stand bemannen tijdens de Startersdag? Of wil je een seminar geven?

Neem dan contact met ons op!
 
Meer informatie en aanmelden? Klik dan hier.

 

Dit bericht delen