In Economie, Niet gecategoriseerd8 februari 20222 Minuten

De leukste woonwinkels in Middelburg

Heb jij behoefte aan interieurinspiratie? Dan zit je in Middelburg helemaal goed! Er zijn namelijk vele toffe woonwinkels te vinden […]

Interieur

Heb jij behoefte aan interieurinspiratie? Dan zit je in Middelburg helemaal goed! Er zijn namelijk vele toffe woonwinkels te vinden om inspiratie op te kunnen doen op het gebied van meubelstukken en woonaccessoires! Doe met dit artikel alvast wat vooronderzoek en ontdek jouw favoriete woonwinkel Middelburg.

 

De Pagter Antiek & Interieur

Als je de Pagter Antiek & Interieur bezoekt, voel je je als interieurliefhebber ongetwijfeld als een kind in een snoepwinkel. Het winkelpand (met twee ingangen) is zo groot dat je er zomaar kunt verdwalen. De Pagter bestaat al sinds 1975 en biedt zo’n 3000 m2 aan modern landelijk meubilair. Het aanbod bestaat uit rustieke tafels, comfortabele (hoek)banken, luxueuze fauteuils, industriële hanglampen, antieke kroonluchters, enzovoorts.

Adres: Segeersstraat 8

 

Teun

Als je designmeubilair en moderne verlichting voor je interieur zoekt, zit je helemaal goed bij Teun. Deze woonwinkel is een echte specialist in designmeubelen, van zowel bekende als onbekende(re) designers en vormgevers. Je vindt er naast mooie meubelstukken, ook allerlei fraai woonaccessoires en een breed aanbod aan serviesgoed. Deze woonwinkel biedt een bijzonder breed en verrassend aanbod!

Adres: Gortstraat 28

 

M40 Styling & Wonen

Ietwat buiten het centrum, vind je de stijlvolle interieur- en exterieurwinkel M40 Styling & Wonen. Naast meubels, salontafels, boekenkasten en banken voor binnenshuis, vind je hier ook meubels voor buitenshuis van internationale designmerken als Bryck, Steinhauer, Vandeheg, Nextime en Jackies Bay. Ook voor verlichting en onderhoudsmiddelen kun je bij M40 Styling & Wonen terecht. Oftewel: je vind er een buitengewoon gevarieerd aanbod!

Adres: Mortiereboulevard 40 A

 

Indistrieel

Deze gave woonwinkel in het historische centrum van de stad biedt tal van originele meubels en woonaccessoires in diverse stijlen aan. De brede collectie loopt qua stijl uiteen van Indiaas tot industrieel. Vandaar de ietwat opvallende naam. Naast meubelstukken, vind je er ook bijzonder fraai aardewerk, kleurrijke (vintage) tapijten, unieke lampen, modieuze tassen en decoratief glas- en servieswerk. Als je opzoek bent naar een verrassende interieurwinkel in Middelburg, dan mag je Indistrieel niet voorbijlopen!

Adres: Lange Geere, 26

 

Dit bericht delen