In Transport & industrie8 februari 20224 Minuten

De beste auto’s voor kleine bedrijven in 2022!

Niet alle kleine bedrijven zijn hetzelfde, dus waarom zouden ze dezelfde voertuigen voor zakelijk vervoer gebruiken? Vrachtwagens kunnen voor sommige […]

Audi

Niet alle kleine bedrijven zijn hetzelfde, dus waarom zouden ze dezelfde voertuigen voor zakelijk vervoer gebruiken? Vrachtwagens kunnen voor sommige bedrijven een noodzaak zijn, terwijl andere misschien gewoon een zuinige sedan nodig hebben om van plaats naar plaats te komen, of een voertuig dat gemakkelijk kan veranderen van forensenauto naar vrachtvervoerder? Niemand wil zuurverdiende winsten uitgeven aan voertuigonderhoud, dus betrouwbaarheid en lage bedrijfskosten zijn ook essentieel. Het is ook niet nodig om te beknibbelen op technologie. Met die criteria in gedachten hebben we de beste auto’s voor kleine bedrijven op een rij gezet, voor alle moet je een verzekering auto afsluiten natuurlijk.

Chrysler Pacifica 

Ze worden misschien niet als cool beschouwd, maar als je grote hoeveelheden mensen of spullen moet verplaatsen, heb je waarschijnlijk een minibusje nodig. Chrysler vond de minivan uit en de Pacifica van vandaag is een van de beste van het ras. De standaardversie heeft Chrysler’s Stow N’ Go-stoelen, die in de vloer kunnen worden neergeklapt om de overgang van mensen naar lading gemakkelijk te maken. De Pacifica Hybrid sloot de Stow N’Go af om plaats te maken voor een batterijpakket, maar hij biedt in ieder geval ruim 80 kilometer elektrisch rijbereik. Voor bedrijven met een beperkt budget is de Chrysler Voyager een goedkopere versie van de Pacifica met minder functie-inhoud.

 

Toyota Prius

Een hybride auto bespaart geld op brandstof en helpt de groene reputatie van je bedrijf op te pompen. Bovendien is de Toyota Prius gewoon een goede auto. De carrosserie van de hatchback biedt veel laadruimte en Toyota’s hybride aandrijflijnen hebben honderdduizenden kilometers brute service in taxi’s doorstaan. De Prius van de huidige generatie heeft uitstekende weggedrag dankzij het Toyota New Global Architecture (TNGA)-platform en is zelfs verkrijgbaar met vierwielaandrijving. Toyota biedt ook een Prius Prime plug-in hybride aan voor een nog lager brandstofverbruik.

 

Ford Ranger

Als je trek- of transportbehoeften een pick-up truck rechtvaardigen, is de Ford Ranger een goede optie. Het mag dan een vrachtwagen zijn, de Ranger is uitgerust met technologie zoals een ingebouwde Wi-Fi-hotspot, een 8,0-inch touchscreen met Apple CarPlay en Android Auto – compatibiliteit, en zelfs Amazon Alexa-connectiviteit. De Ranger combineert ook respectabele trekeigenschappen en offroad-capaciteiten met auto-achtige wegmanieren. Als je niet aan het slepen bent met je Ford Ranger, zullen de 2,3-liter EcoBoost-turbomotor met vier cilinders en de automatische transmissie met 10 versnellingen ook een behoorlijk benzineverbruik bereiken.

 

Honda Civic

De kwaliteiten die Honda’s Civic de standaardkeuze maken voor veel autokopers in de detailhandel, maken het ook een goede keuze voor een bedrijf. De Civic staat bekend om zijn betrouwbaarheid en de nieuwste generatie bevat tal van rijhulpmiddelen als standaarduitrusting. De Civic van de huidige generatie heeft ook een ruim interieur en verfijnde weggedrag, dus de hele dag rondrijden in een auto is niet al te zwaar. Honda biedt sedan- en hatchback -carrosseriestijlen met een behoorlijke hoeveelheid laadruimte (evenals een minder praktische coupé). Het benzineverbruik is respectabel en Honda biedt de op de Civic gebaseerde Insight, dit is een hybride voor nog meer brandstofverbruik.

 

Dit bericht delen