In Innovatie, Recap, Sales & Groei18 januari 20214 Minuten

Communicatieteam fors uitgebreid

60 jaar Pieters Media Pieters Media, het communicatie- en marketingadvies bureau uit Groede, bestaat dit jaar 60 jaar. Het bedrijf […]

60 jaar Pieters Media

Pieters Media, het communicatie- en marketingadvies bureau uit Groede, bestaat dit jaar 60 jaar. Het bedrijf begon als drukkerij in Oostburg, werkte jaren onder de naam Pieters Grafisch bedrijf en heeft zich de afgelopen jaren naast drukwerk ook toegelegd op het strategisch gebied van (digitale) communicatie en marketing.

Floor Pieters: “Vijf jaar geleden hebben we het besluit genomen om onze dienstverlening uit te breiden van drukwerkopdrachten naar full-service communicatie. Daarmee spelen we in op alle wensen van de klant. We luisteren, denken mee en realiseren op ieder benodigd vlak. Of het nu gaat om merkcommunicatie, positionering, gewoon een goede actie of een mooi en succesvol event optuigen. We zijn strategisch wanneer het nodig is maar we steken net zo goed de handen uit de mouwen als de opdracht daar om vraagt.”

Koen Verhagen werd creatief directeur. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring met het ontwikkelen van strategisch creatieve communicatieconcepten en maakte ook prijswinnende reclamecampagnes voor landelijke adverteerders. Binnen dit team vind je communicatieadviseurs Marianne Chapelier, Liesbeth Adam en heel recent Iris Stoffels. Met hun ervaringen en expertise binnen zowel het bedrijfsleven als bij bureaus, vormen zij een krachtig team dat uiteenlopende opdrachten uitvoert.

 Koen Verhagen: “De kern van ons creatieve werk is altijd een doordacht maar praktisch uitvoerbaar idee, dat we naar alle middelen door kunnen vertalen”

“Op alle communicatievlakken vind je in ons een betrouwbare en professionele partner. Zo ontwikkelen en begeleiden we magazines van A-Z voor bijvoorbeeld Yara, ICL-IP en RegioBanken. Op digitaal vlak realiseerden we verschillende projecten zoals de website van Portaal van Vlaanderen. Voor de gemeente Vlissingen produceerden we een digitale Omgevingswetbingo. Een leuk en interactief Zoomspel, gebaseerd op ons eigen digitaal product ‘de Babbelbingo’. Ook denken we graag mee op strategisch vlak. Zo bepaalden we samen met de klant Residentie Veerhaven en Het Warenhuis hun onderscheidenheid en vertaalden we dit door in een creatief concept. Een heel breed scala aan opdrachten,” aldus Koen Verhagen.

Snel schakelen 
Jeroen van Driel is al ruim 15 jaar werkzaam als productieplanner en adviseur drukwerk bij Pieters Media en heeft de veranderingen van dichtbij meegemaakt: “De laatste jaren zijn we een volwaardig communicatiepartner geworden die in kan spelen op verschillende vraagstukken. Dat merken onze klanten ook. Daarnaast blijven we een betrouwbare en flexibele partner op het gebied van drukwerk. We kunnen heel snel schakelen wanneer je bijvoorbeeld drukwerk nog dezelfde dag in huis wilt hebben. Want een 24-uurs levering is niet altijd snel genoeg”, lacht hij. “Ook voor een paar vlaggen, een flyer of een menukaart staan we klaar. We zijn nog altijd hetzelfde vertrouwde bedrijf gebleven waar je binnen kunt stappen om achter het beeldscherm met onze vormgevers mee te kijken om nog even de puntjes op de i te zetten.”

Floor Pieters: “Na ook nog een interne verbouwing is er een heel inspirerende dynamiek ontstaan; dat geeft ons allemaal veel energie en plezier.“

Het creatieve team van Pieters Media heet u graag welkom in de Ideeënfabriek in Groede.

Recent werk:
– logo restaurant Spetters
– brochures Noordzee Hotel & Spa
– logo Fundex i.o.v. Hydrauvision
– kerstkaart van der Poel B.V.
– divers drukwerk Kinderopvang ZVL

Pieters Media
Voorstraat 5
4503 BH Groede
0117 377 170

Bron: Zeeland Business magazine 4 – 2020
Fotografie:
Redactie: Pieters Media

Dit bericht delen