In Facilitair26 oktober 20225 Minuten

Bestel je kerstpakketten online

De feestdagen staan voor de deur. Heb je al aan de aanschaf van de kerstpakketten gedacht? Je kan hiervoor naar […]

Kerstpakket

De feestdagen staan voor de deur. Heb je al aan de aanschaf van de kerstpakketten gedacht? Je kan hiervoor naar speciale beurzen of ondernemingen gaan die je met liefde al hun mooie pakketten laten zien. Maar als je krap in je tijd zit, dan zie je wellicht geen kans om deze pakketten ‘live’ te gaan bekijken. Gelukkig kun je de allermooiste en meest luxe kerstpakketten online bestellen. Dat scheelt in tijd en je geeft een luxe blijk van waardering aan je werknemers.

Online bestelgemak

Een kerstpakket online bestellen is heel gemakkelijk. Vooral wanneer je op een website zit waarbij het pakket helemaal voor je is uitgestald. Wat je ziet, is zeker representatief voor wat je straks aan je werknemers geeft. En een goede omschrijving maakt natuurlijk het plaatje compleet. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Bij een goede webshop voor kerstpakketten is het tevens mogelijk om nog meer informatie op te vragen. En als je zelf een kerstpakket wil samenstellen, krijg je van ieder onderdeel alle informatie die je nodig hebt.

Voor ieder budget

Natuurlijk wil je je hardwerkende werknemers iets leuks geven met kerst, zelfs in deze dure tijden. Gelukkig is er voor ieder budget wel een leuke attentie verkrijgbaar. Een wijnpakket, warme chocolademelk met beker cadeau of een lekker snacken pakket is namelijk ook al heel leuk om te krijgen – en hoeft niet heel duur te zijn. Zo geef je zelfs in dure tijden je personeel een mooie waardering.

Luxe uitstraling

Of je nu gaat voor een XXL kerstpakket met een hoog prijskaartje of voor een simpel, kleiner pakket wat beter binnen het budget past; zorg ervoor dat het pakket een luxe uitstraling heeft. Veel producten die in het kerstpakket worden opgenomen, zijn voorzien van een chique verpakking. Om de luxe uitstraling nog meer te verhogen, zorg je voor een pakket waarbij alles een zelfde uitstraling heeft. Let dus op de kleurstelling van het pakket, want dat geeft een kleiner pakket een chique look. Echte kerstkleuren zijn natuurlijk rood, groen, zilver en goud. Zwart met een gouden of zilveren accenten worden ook veel gebruikt. Wil je een keer wat anders? Kies dan eens een heel wit of juist blauw pakket. Zolang alles op elkaar is afgestemd, heeft het pakket een luxe uitstraling.

Bestel op tijd

Natuurlijk is het mogelijk om op het laatste moment nog iets te bestellen voor je werknemers. Maar het is veel prettiger om het online bestellen van je kerstpakket op tijd te doen. Dan weet je namelijk zeker dat dat ene pakket er nog volop is. De beste tijd om te bestellen is eigenlijk al in de zomermaanden. Vanaf juni/juli zijn namelijk de nieuwe pakketten bekend en kun je naar hartenlust je favoriete kerstpakket uitzoeken.

Uitdelen of bezorgen

Er zijn verschillende leveranciers van kerstpakketten die het mogelijk maken om de kerstpakketten direct aan huis te bezorgen bij je werknemers. Hiervoor betaal je verzendkosten en lever je een adreslijst aan. Dit is natuurlijk heel gemakkelijk, maar je weet met de bezorgdrukte rondom de feestdagen niet altijd zeker of het pakket dan wel op tijd bij je personeel wordt gebracht. Is het dan niet leuker om een speciaal moment af te spreken waarop je op het bedrijf zelf de kerstpakketten gaat uitdelen? Bijvoorbeeld na een gezellig kerstontbijt of een kerstborrel. Maak er een feestje van, het is ten slotte Kerstmis.

Last minute kerstpakketten

Heb je geen tijd gehad om je kerstpakketten ruim van te voren te bestellen? Bestel dan je kerstpakketten nog snel online. Veel bedrijven hebben genoeg op voorraad om ook last minute nog pakketten aan je te kunnen bezorgen. Dat maakt online kerstpakketten bestellen tevens heel fijn; zelfs op het laatste moment is het mogelijk om een mooi cadeau uit te zoeken en te geven aan je werknemers. Maar de keuze wordt dan wel kleiner.

Bestel daarom op tijd online de kerstpakketten en geniet van de voorpret.

Dit bericht delen