In Marketing, Sales & Groei, Transport & industrie21 juli 20212 Minuten

Hydrauvision en Danfoss Editron versterken de samenwerking

Danfoss-Editron, leidend in de markt van de mobiele elektrische aandrijvingen versterkt haar distributeurs strategie door een verregaande samenwerking met Hydrauvision. […]

Danfoss-Editron, leidend in de markt van de mobiele elektrische aandrijvingen versterkt haar distributeurs strategie door een verregaande samenwerking met Hydrauvision.

Om de markt van de mobiele elektrische aandrijvingen verder met Danfoss te ontwikkelen neemt Hydrauvision per 1 juni 2021 de activiteiten van Danfoss Editron in Heerenveen over.

Met de acquisitie van deze activiteiten wordt de continuïteit, de kennis van de specialisten en het daarbij behorende testveld in Heerenveen toegankelijk voor een brede markt.

Hiermee wordt een grote stap gezet om de transitie naar duurzame elektrische en hybride aandrijvingen vorm te geven. Hydrauvision voegt hiermee een nieuwe divisie toe aan haar activiteiten. Deze divisie gaat verder onder de naam Electrauvision

Aandrijftechniek in de volle breedte

De relatie tussen de bedrijven, met Danfoss als toeleverancier en Hydrauvision als systeem integrator, bestaat al ruim 45 jaar.

Danfoss is mondiale totaalleverancier voor mobiele elektrische en hydraulische aandrijvingen. De producten van Danfoss zijn te vinden in een groot aantal mobiele toepassingen en in de maritieme sector.

Hydrauvision is in de Benelux ook actief in deze sectoren voor het ontwikkelen van elektrische, hydraulische en gecombineerde aandrijvingen voor speciale toepassingen en ondersteuning van haar klanten bij het realiseren van aandrijf-technische oplossingen.

Bouwen aan de toekomst

Hydrauvision heeft eind vorig jaar Fundex Equipment overgenomen van Royal-IHC. Elektrificatie is in de funderingswereld een vereiste en met Electrauvision kan de ontwikkeling naar emissiearme of uiteindelijk emissievrije bouwmachines versneld worden.

Hydrauvision heeft recent ook haar belang in Technotron vergroot om in de gehele keten van aandrijftechniek en automatisering een rol van betekenis te spelen.
Met de combinatie van hoogwaardige engineering, inventiviteit, oplossingsgerichtheid, productie en test faciliteiten kan Hydrauvision haar klanten optimale oplossingen bieden.

www.hyrauvision.com
088 57 47 000

21-7-2021 | 08.45

Dit bericht delen